1. Nyaya yechibvumirano.
    • Chibvumirano ichi chinoshanda kune iyo https://healthy-food-near-me.com webhusaiti uye inopedzwa pakati pemushandisi wemasaiti aya uye muridzi wemasaiti (pano https://healthy-food-near-me.com )
    • Chibvumirano ichi chinosimbisa maitiro ekutambira, kuchengetedza, kugadzirisa, kushandisa, uye kuburitsa Ruzivo rweMunhu Rwega uye nerumwe ruzivo rwunogamuchirwa https://healthy-food-near-me.com kubva kune vashandisi vesaiti. Mushandisi anozadza ega data.
    • Kuisa ruzivo, chiziviso, shandisa saiti pane chero eihttps: //healthy-food-near-me.com saiti, Mushandisi anofanira kunyatsoverenga Chibvumirano ichi uye kuratidza chibvumirano chakazara nemitemo yayo. Kusimbiswa kwekubvumirana kwakazara nechibvumirano ichi ndiko kushandiswa kwenzvimbo nemushandisi.
    • Mushandisi haana kodzero yekutumira ruzivo, zviziviso, kushandisa saiti kana asingabvumirane nemitemo yechibvumirano ichi, kana kana asati asvitsa zera repamutemo kana aine mvumo yekuita zvibvumirano kana asiri munhu anotenderwa yekambani ine ruzivo rwakatumirwa pachayo, chiziviso.
    • Nekutumira ruzivo pane saiti uchishandisa saiti, mushandisi anopinza data rake kana, achipa iyi data neimwe nzira, uye / kana, kuita chero zviito panzvimbo iyi, uye / kana kushandisa chero chikamu cheSiti, Mushandisi anobvumirana pachena zvirevo zvechibvumirano ichi uye zvinopahttps: //healthy-food-near-me.com nekodzero yekugamuchira, kuchengeta, kuita, kushandisa uye kuburitsa data remunhu wega pasi pemitemo yechibvumirano ichi.
    • Chibvumirano ichi hachimiriri uyehttps: //healthy-food-near-me.com haina basa rekugamuchira, kuchengetedza, kugadzirisa, kushandisa, uye kuburitsa data yemunhu mushandisi uye chero rumwe ruzivo kune vechitatu mapato asiri ewavo kana kushanda nehttps : //healthy-food-near-me.com, uye vanhu vasiri vashandi veAustotTachki .com, kunyangwe kana Mushandisi akawana mukana wekuwana masaiti, chikafu kana masevhisi evanhu ava kuburikidzahttps: // zvine hutano-chikafu-padhuze neni .com kana tsamba. Yakavanzika mukunzwisisa, Chibvumirano ichi ndicho chete ruzivo rwakachengetwa mudura resaiti mune yakavharirwa mamiriro uye inowanikwa chete tohttps: //healthy-food-near-me.com.
    • Mushandisi anobvuma kuti, mune chiitiko chekuregeredza kwake kuchengetedzeka uye kuchengetedzwa kwedata rake uye data rekubvumidzwa, wechitatu mapato anogona kuwana mvumo yekuwana account uye YeMunhu uye imwe data yemushandisi. https://healthy-food-near-me.com haina mhosva yekurasikirwa kunoitwa nekuwana kwakadaro.
  2. Maitiro ekuwana yako pachako data.
  1. https://healthy-food-near-me.com may collect personal information, namely: name, surname, date of birth, contact numbers, email address, region and location of the User, the password for identification. https://healthy-food-near-me.com may also collect other information:
    • Cookies ekupa masevhisi anoenderana neizvi, semuenzaniso, kuchengetedza dhata mudengu pakati pekushanya;
    • Iyo IP kero yemushandisi.
  2. Ruzivo rwese rwunounganidzwa nesu, sezvazviri, uye harushanduke mukuunganidza data. Mushandisi ane basa rekupa ruzivo rwakavimbika, kusanganisira ruzivo nezve data rako pachako. kana zvichidikanwa, kupa masevhisi kuMushandisi.
  3. Maitiro ekushandisa ruzivo rwemushandisi.
  4. https://healthy-food-near-me.com can use your name, region, and city where you live, email address, phone number, password to identify you as a user https://healthy-food-near-me.com.https://healthy-food-near-me.com may use your contact information to process our newsletter, namely to notify you of new opportunities, promotions, and other news ofhttps://healthy-food-near-me.com. The user can always refuse to conduct mailings according to his contact information. The processing of personal data may be carried out to implement civil law, tax and accounting relations, fulfill contractual obligations to provide services, provide access to the site’s service, identify the client as a site user, provide offer services, process payments, mailing addresses, creating and implementing bonus programs, sending commercial offers and information by mail, e-mail, offering new services, before any information other than the subject of the contract, settlement transactions, reporting, bookkeeping, and management accounting, improving the quality of services, providing website services, posting information, customer announcements on the website of the owner of a personal database, simplifying work with the website and improving its materials.
  5. Mitemo yekupa mukana wekuwana kune dhatabhesi.
  6. https://healthy-food-near-me.com does not transfer personal data and other information to third parties, except as provided below. According to this Agreement, users have grantedhttps://healthy-food-near-me.com the right to disclose, without limitation of validity and territory, personal data, and other user information to third parties https://healthy-food-near-me.com services, in particular. Still, not exclusively, process applications, payments, deliver packages. Third parties may use user information only if they provide https://healthy-food-near-me.com services and only the information that is necessary to provide the service. Also, the disclosure of personal data without the consent of the User or a person authorized by him is allowed in cases specified by law, and only in the interests of national security, economic welfare, and human rights, in particular, but not exclusively:
    • pakukumbira kunonzwisisika kwemasangano ehurumende ane kodzero yekuda nekugamuchira dhata rakadai neruzivo;
    • kana, mumaonero e https://healthy-food-near-me.com, Mushandisi anotyora zvirevo zvechibvumirano ichi uye / kana zvimwe zvibvumirano nezvibvumirano pakati pe https://healthy-food-near-me.com uye Mushandisi.
  7. Ungachinja sei / kudzima urwu ruzivo kana kuzvinyoresa.
  1. Vashandisi chero ipi nguva vanogona chinja / bvisa ruzivo rwevanhu (runhare) kana kuzvinyoresa. Basa rezvimwe zvinhu zve https://healthy-food-near-me.com, izvo zvinoda kuwanikwa kweruzivo nezveMushandisi, zvingangomiswa kubva panguva yekuchinja / kudzima ruzivo.
  2. Dhata remunhu wega rinochengetwa kusvikira radzimwa neMushandisi. Kuziviswa kwakaringana kweMushandisi nezve kubviswa kana kumwe kugadziridzwa kwedata rako pachako ichave tsamba (ruzivo) inotumirwa kune e-mail yakatsanangurwa neMushandisi.
  3. Dziviriro yedata.
  1. https://healthy-food-near-me.com takes all necessary measures to protect data from unauthorized access, alteration, disclosure, or destruction. These measures include inter alia, internal verification of data collection, storage and processing processes, and security measures; all data that https://healthy-food-near-me.com collects is stored on one or more secure database servers and cannot be accessed from outside our corporate network.
  2. https://healthy-food-near-me.com provides access to personal data and information only to those employees, contractors, and agents of https://healthy-food-near-me.com who need to have this information to carry out operations performed on our behalf. Agreements have been signed with these persons in which they undertake to maintain confidentiality and may be liable to penalties, including dismissal and criminal prosecution if they violate these obligations. The user has the rights stipulated by the Law of our country “On the Protection of Personal Data” dated June 1, 2010, N 2297-VI.
  3. Kero yekubata kana paine mibvunzo.
  4. Kana pane mibvunzo, zvido, zvichemo zvine chekuita neruzivo iwe rwaunopa, ndapota nyorera iyo email kero: Support@healthy-food-near-me.com. Pakukumbira kwakanyorwa uye pakuratidzwa kwegwaro rinosimbisa kuzivikanwa kwake uye masimba, isu tinogona kupa mushandisi ruzivo pane maitiro ekuwana ruzivo nezve iko iko dhatabhesi.
  5. Shanduko kumutemo wega.
  6. Tinogona kuchinja mazwi ehurongwa hwekuvanzika. Mune ino kesi, isu tinotsiva iyo vhezheni pane iyo mamiriro peji, saka tarisa kudzoka nguva nenguva https://XNUMX/ kuvanzika-chibvumirano Shanduko dzese muchibvumirano chinotanga kushanda kubva panguva yekuburitswa kwavo. Uchishandisa iyo Saiti, Mushandisi anosimbisa kugamuchirwa kwemitemo mitsva yePrivacy Policy mumashoko ari kushanda panguva iyo Mushandisi anoshandisa Saiti.
  7. Mamwe mazwi.
  1. https://healthy-food-near-me.com is not liable for damage or loss incurred by the User or third-parties as a result of a misunderstanding or misunderstanding of the terms of this Agreement, instructions on the procedure for using the Site, regarding the procedure for posting data, and other technical issues.
  2. Kana zvikaitika kuti kupihwa kupi kwePrivacy Policy, kusanganisira chero chikumbiro, chidimbu, kana chikamu chayo, kuchionekwa kunge kunopesana nemutemo, kana kusashanda, izvi hazvizokanganisa izvo zvasara izvo zvisingapesane nemutemo, zvinoramba zviri masimba akazara uye anoshanda, uye chero kupihwa kupi kusiri iko, kana kupihwa kusingakwanise kuzadzikiswa pasina zvimwe zviitwa neMapato, kunofungidzirwa kuchishandurwa, kugadziriswa kusvika pakukosha kuti kuve nechokwadi chekuita kwayo uye mukana wekuitwa.
  3. Chibvumirano ichi chinosvika kuMushandisi kubva panguva yaanoshandisa saiti, kusanganisira kuiswa kwekushambadzira, uye inoshanda kusvika chero ruzivo pamusoro pemushandisi rwachengetwa panzvimbo iyi, kusanganisira data remunhu.